Spåren är klara!

Heat 1:

1. Yarrah Boko
2. Arch Madness
3. Iceland
4. Oyonnax
5. Rakas
6. PRINCE TAGG
7. Lisa America
8. Commander Crowe

Heat 2:

1. Rapide Lebel
2. Year In Reveiw
3. Brioni
4. Define The World 
5. Reven Dámour
6. Wishing Stone
7. Lavec Kronos
8. Libeccio Grif

Spår 6 som ni ser är väl lite sådär och jag tycker det är ett väldigt tufft lopp , Men vi vet ju att han är bäst, ;)

AV: Jakob Smith

Kommentarer
Postat av: BaerB

Tur han har Goop pojken! Hoppet står till att CC eller Iceland verkligen laddar stenhårt för spets så det blir fart. Eller lurar Raffe alla och bara flyger till spets, varför inte. Vissla tjoa ryck bomull m.m direkt i starten... Nä skoja bara.

Känns som de flesta är för dåliga för att köra tufft mot Goop. När Yarrah fått fritt är det väl för sent. Känns som det bara är Taggen som kan göra nåt mot Archen. :-)

2011-05-22 @ 20:18:01
Postat av: Leif

Hur snabbt kan Taggen öppna? Har någon sett honom på riktigt när han öppnar? Allram A.E. är väl knappast mer startsnabb än 5-6 på en tiogradig skala, så om Taggen tar en längd på honom innebär det förmodligen att det krävs ytterligare?



Man ska inte stirra sig blind på Arch Madness vinst i Oslo, han fick det ju kört rakt upp i halsen och behövde i princip bara svälja själv tack vare den minst sagt bombade fransmannen.



Det finns många bra ryggar och kan man bara skaffa sig en hygglig position är jag övertygad om att en finalplats finns inom räckhåll. Yarrah Boko blir fast, Icelands status är oklar och kan lika gärna galoppera direkt från start, Oyannax har jag inte en aning om men han vinner inte speciellt ofta, Rakas är bra, Lisa America är fortfarande ett litet frågetecken och Commander Crowe saknar ju faktiskt löphuvud.

2011-05-23 @ 23:51:43
Postat av: BaerB

Fattar bara inte hur det skall bli fart på loppet. Kan vara riktigt dåligt att sitta en bit bak trots bra rygg när första 1000 går på 1.14,5...

Är helt enkelt för många "kloka" defensiva "snälla" kuskar i loppet. Bara Goopen som har "fet" respekt.

Därför känns det som han öppnar bra, de andra "ger sig"... det är då det gäller att agera. Delar av sekunder kan avgöra loppet här. Då känns det som den enda som har häst att "överfalla" Archen med är Raffe. Mycket synd att Yarrah fick spår ett den enda utom Taggen som kan "bomba" andra 500.

Tror Taggen kan krossa Archen från dödens om han slipper massa spår på vägen dit..

Grymt spännande skall det bli. :-)



2011-05-24 @ 20:17:41
Postat av: BaerB

För enda inni hel--te! Har kollat Archen grundligt nu. Jo det är en riktig travmaskin, oerhörd häst...

.. Men: Han har sällan tagit spets. Är inte alls så startsnabb som "man" lurats att tro. Här finns det chans till överaskning. Rakas har ju Guldläge helt plötsligt men fattar Lenartsson det? Knappast..?

Eller? Kör till med Rakas och Archen kan få problem, faktiskt- Ifall detta inträffar får ju loppet ett helt nytt senario. Kanske kan Raffe trycka sig till spets. Här gäller det att vara vaken

och sprida att det går att lura Archen på spetsen.

SPRID!!!

2011-05-25 @ 20:31:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0